Johannah Von Eriksson

Alla inlägg under juni 2010

Av Johannah Eriksson - 8 juni 2010 14:22


Ikväll gör vi det igen, vi kör botten upp och resten i håret och kommer nog vara helt drägg imorgon på stadsorgenteringen. Jag har även fått en sleep-over-buddy till ikväll - Emelie   Men innan jag kan festa så ska jag till AMA arbetsmarknad och skriva på anställningspapperna för sommarjobbet, jippi!


Näe, nu måste jag gå och fixa mig och packa klart. Vi ses där ute i dimman brurshor!   




/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 7 juni 2010 22:23

Jepp, jag har åkt på en rackarpajsar förkyldning såhär 3 dagar innan studenten. Det var väl ungefär 1 på miljonen att de skulle hända någon och så händer det mig?! Tur som är så vet jag orsaken till denna förkyldning (eftersom jag har spenderat 3 år på omvårdnadsprogrammet, höhö) Orsaken till min förkyldning är att jag har bränt mig i solen. Det låter knäppt jag vet, men det ligger faktiskt till såhär, (denna information är till alla som inte går/gått omvårdnad, så skippa detta om du gör det) När man bränner sig i solen så måste kroppen arbeta för att läka själva "brännskadan" och då är det fritt fram för alla andra små pilimariska bakterier som gör en sjuk eftersom alla i immunförsvarets styrka är ute och reparerar brännskadan som så lätt skulle ha kunnat motverkas från första början. Så därför uppmanar jag er: använd solkräm för sjutton gubbar!

 

Jaja, vad mer? Oh, justja! Jag har ju kollat på två skräckisar i helgen så nu tänker jag recensera dem här för er så ni vet vad ni kan kolla på och inte.   


PARANORMAL ACTIVITY

handling:

Ett par besväras av oförklarliga händelser i sitt hem under nätterna och för att få en förklaring på vad som sker så riggar de en handkamera i sitt sovrum. Varje morgon tittar de sedan genom inspelningarna av de händelser som eskalerar natt efter natt.


min åsikt:

Jag själv som är väldigt troende, om man nu får säga så, i det här med andar och gastar tyckte väldigt mycket om den här filmen. Handlingen är jättebra och även fast den hade en låg budget under inspelningen så vart det hela perfekt eftersom man får in den här känslan att det är en hemmavideo. Till alla er som är lika troende som jag: se den! Till alla er som är rädda: akta er för att se den ensamma, och till alla er som inte tror på andar och gastar: go and fuck yourself! Däremot har jag en synpunkt på avslutningen i filmen som är alldeles abrupt, det kunde de ha utvecklat lite mer, men för övrigt var den väldigt bra enligt mig.   


THE HUMAN CENTIPEDE

Handling:

Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren.


Min åsikt:

Den här har jag längtat efter! Blod, skalpeller och en galning är allt som behövs för att göra den perfekta skräckisen och en perfekt video för alla de som inte är så mesiga och kräks för lite blod. Tyvärr kan jag inte säga så mycket eftersom jag tittade på den på morgonen och var väldigt trött, jag somnade om vartannat och såg bara några sekvenser. Men av det jag såg tyckte jag att den var precis som den har utlovats för att vara - äcklig och magtömmande!   


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 7 juni 2010 16:28

Idag impulsköpte jag en biljett till Maskeradfesten imorgon. Jag har ingenting att dricka än så länge men jag hoppas att det hinner fixa sig tills jag ska på förfesten hemma hos Petrus. Jag ångrar det verkligen inte för jag vet att det kommer bli grymt tillsammans med partypinglorna i OP07A.   


  


Nu är det bara 3 dagar kvar till studenten. Vart har tiden tagit vägen? Nu har den bara flugit förbi mig och alla andra och snart är vi framme vid vårat mål. Lite sorgligt faktiskt eftersom man har delat så mycket tillsammans och nu ska vi splittras och ha våra egna liv var för sig. Men den 11e kommer bli en oförglömlig dag och jag kommer ha så satans kul med alla OP07A:are en sista gång.   


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 6 juni 2010 22:08

  

 

Jag förstår inte vad det är med folk längre? Nej, du är inte den enda som har blivit kränkt av en lärare och nej du är inte den enda som känner en stor klump i magen när du måste träffa den läraren! Jag har också blivit kränkt och det finns många fler där ute som också har det, så lägg ner! Skulle jag sluta gå på hans lektioner bara för att han har kränkt mig? Nej! Man biter i det sura äpplet och går och säger läraren något vänder man andra kinden till, what to do?! Och när jag säger till dig att jag behöver dig på redovisningen imorgon så ska du bara säga okej, för det är faktiskt våran tur att göra det nu! Man får inte alltid som man vill här i världen och det trodde jag att alla var medvetna om, men tydligen inte. Om du inte kommer imorgon och kommer med någon annan dum bortförklaring, då vet jag vart du står och då kommer du strax därefter veta vart jag står också.


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 6 juni 2010 19:15

Jag och Jasmine har legat hela dagen vid poolen idag och försökt bränna vårt fläsk, haha. Det gick väldigt bra kan jag säga och ikväll kommer jag att ligga i min säng och kvida av brännan, men jag får skylla mig själv helt enkelt!   Nu har min kära Jassebasse åkt hem, so sad so sad. Men det dröjer nog inte länge förens jag tar mig ner till Karlstad till henne. Jag har haft det jätteroligt tillsammans med henne och det känns som att vi har känt varandra hela livet även om detta var första gången vi träffades någonsin. Nu får vi börja planera inför mitt besök hos henne vid Lasse konserten i Karlstad, yey!   Tack för att du ville komma hit Jasmine,   


  

Detta är jag just nu! Jag känner mig alldeles bränd och ska nog snart gå ner och slänga in mig själv i en kall dusch och sedan stryka på lite Cool Aloe Gel från Hawaiian Tropic, love it!


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 5 juni 2010 20:42

Igår kom Jasmine till Västerås. Vi gick direkt ner på stan till apoteket eftersom hon skulle hämta ut lite grejer där, sedan tog vi en nr 11 och nr 4 på Spicy Hot och åt det tillsammans nere i Vasaparken, mysigt värre!   När vi kom hem till mig sedan så hoppade vi nästan direkt i poolen och stekte hela dagen lång. Kvällen spenderades framför hennes MacBook med Paranormal Activity, kusligt läskig. Sedan snarkade vi så sött ikapp.


Idag vaknade vi 07.50 (wtf, hur kunde det ske?!) och vi kunde inte somna om. Då satte vi på nästa skräckis - The Human Centepide. Men jag somnade rätt snabbt men blev väckt av Jasmine när hon tyckte att jag skulle se lite äckligt. Vi åkte även ner på stan idag och skulle shoppa och ha det trevligt. Jag hittade massa smått och gott medans Jasmine hittade nada. Vi tog en sallad på Vivaldi och sedan åkte vi hem till Dingis och badade lite innan vi gick och köpte pizza på Torino. Här nedan kommer några snygga bilder som Jassebasse har tagit under dagen.


      


Det var allt för mig idag, tack och hej leverpastej!


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 3 juni 2010 22:16

Vad kan man säga om onsdagens utklädnadsshow? DEN VAR ASGRYM! Jag var så nervös när jag klev upp på scen och tog min plats så jag trodde jag skulle kräkas, och mitt i mina kväljningar så hör jag musiken gå igång och lampor som tänds och sedan börjar mina ben att ta stegen ut på scenen och armen börjar vifta med svärdet precis som vi har övat. I nästa sekund står vi alla utanför skolan för att fotograferas och jag undrade för mig själv "hur i h-vete hamnade jag här?!" Men jag kan säga att vi, OP07A vann fast de där jävla harry pottarna vann officiellt, men inofficiellt vann vi överlägset! Sedan bar det av ner till Vasaparken för lite käk och sup, men tyvärr så kom polisen och våran alkoholstund vart kortvarig. Jag som är så dum och ärlig plockade fram min påse med min dricka som jag hade gömt alldeles perfa mellan benen, jag är så äckligt dålig på att ljuga och jag fick höra det resten av dagen från både klasskamrater och släktingar! Kvällen spenderades hos Fiffi med pizza och mer alkohol och sedan var det tack och godnatt för mig vid 21.30


Idag hade vi blivit hembjudna av våra mentorer, Ulrika och Anita till Ulrikas palce. Där bjöds det på frukost, lekar och sedan även kladdkaka i solen. Efter denna trevliga stund åkte jag, Emelie, Bettan och Linnea hem till Bettan och hämtade Arthur, köpte med oss kyckling och potatissallad och sedan drog vi hem till mig och badade i min pool och solade oss allaldes röda och fina. Lite senare kom även Åke och hoppade i med kalsongerna eftersom hans 'kära' flickvän blötte ner honom med bollar, bomber och precis allt som gick att stänka med. Sedan kastade Åke en boll i mitt öga men jag kastade en hårdare boll i huvudet på honom - oavgjort! Bull och saft fika blev det sen och sedan fick jag skjuts av Bettan till stan eftersom det var avslutning med Irlandsgruppen på Jensens Beefhouse.


Denna dag har varit en mycket bra dag med mycket sol, mycket bad och mycker fint folk. Imorgon väntas en lika fin dag med lika mycket sol och med en lika mycket fin människa, nämligen Jasmine. :*


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 1 juni 2010 22:24

Nu är slutet nära, jag känner det, känner nästan lukten av den och kan nästan ta på den! Imorgon är det utklädnadsshowen som gäller och vi ska ge järnet med alkohol i kroppen! Så mycket blod, svett och tårar (eh, okej bara svett då) som vi lagt ner på att få ihop dans, musik och utklädnad och nu ska allting sättas samman. Jag är nervös men jag kan vara lugn, efter klockan 07.30 imorgon så kommer jag att vara alldeles lagomt varm i kroppen för att ge allt vad jag har och lite till!


Idag hade vi genrep på scenen och sedan vart jag studentfirad av min kuselini. Vi käkade på grekiska och sedan följde jag med henne när hon shoppade upp 500hundring efter 500hundring. Efter det träffade jag Linnea och Tua och åkte med dem till Tuas pojkvän eftersom vi skulle till Djäkneberget och grilla med the class. Vi grillade korv på pinnar och Petra grillade kött som tog bara 100 år att grilla, haha.


Nu taggar jag inför imorgon, har precis lagt ner utklädnadskläderna, svärden och spriten i väskan - det viktigaste! WOHO, snart är det över!!


OCH SÅ FINNS DET DEM SOM HAR FLERA 100 DAGAR KVAR!! OP07A SHAAAALALALLALAA!!


/ johannah eriksson.

Ovido - Quiz & Flashcards