Johannah Von Eriksson

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Johannah Eriksson - 16 juni 2010 22:35


HISS

-   Nyrakade ben. Behöver inte säga något annat, alla tjejer/kvinnor vet att nyrakade ben är ett stooort plus.

-   Islatte med karamellsmak. Den som kom på kombinationen med is, latte och karamell är ett geni, ge denne ett nobelpris!

-   Komplimanger för bruna ben. Jag som har pressat i både solarium (okej, 2 ggr bara i cancerbox..) och på Gran Canaria under hela vintern och så är man ute en dag på sjön och solar hemma vid poolen några dagar och sen, voíla - bruna ben som folk faktiskt märker!

-   Snälla färdtjäns-chaufförer. Det är alltid ett plus med snälla chaufförer när man har strulat och ringt 546512 ggr till dem och ändrat tider under den senaste timmen, hehe..


DISS

-   Att jag inte ens kommer på någonting att dissa..

 

/ johannah eriksson

Av Johannah Eriksson - 16 juni 2010 19:31

Jobbar, äter, duschar, sover, jobbar, äter, duschar, sover, jobbar, äter, duschar, sover.. etcetera etcetera. Idag hade vi något som de kallar för "Flärden", fråga mig inte vad det ordet betyder. Men det innebar alltså att alla damer på huset får komma ner till Mötesplatsen och bli snygga, vi målar naglarna, fixar håret och sminkar dem samtidigt som de får fika och prata med varandra utan att några herrar lägger sig i. Efter allt "till-snyggande" var det lunch och nästan direkt efter det åkte jag med till Odensvi för ett läkarbesök med en dam. Jag kan ju säga att nu har jag numret till taxin inmatat i huvudet och jag har nog pratat med ALLA som jobbar i växeln där, haha. En neråt-pepp till mig är att jag är sämst på att räkna ut hur lång tid olika ärenden kan ta och en uppåt-pepp till mig är att jag kan köra rally med rullstolar utan att välta den eller ha sönder den, kaaaaching!


  


Sedan vart jag arg när jag fick sluta tidigare och bussen precis hade gått från Karlslund (20 minuter tills nästa kommer) Då sparkade jag iväg mig själv på en promenad ner till stan och som belöning fick jag tillåtelse av mig själv att svänga förbi Wayne's och köpa en islatte med karamellsmak. Den islatten räddade min dag, jag kände mig mucho gladare efter den - otroligt vad en islatte kan göra!


Jag har precis upptäckt att mitt rum är för jävla dammigt, kanske dags att rota fram dammvippan och sparka upp mig på städning också? Hm.. äh, jag gör det imorgon.. not

 

/ johannah eriksson.

Ovido - Quiz & Flashcards