Johannah Von Eriksson

Alla inlägg under september 2010

Av Johannah Eriksson - 7 september 2010 21:59

.. JAAAooa, nej för fanken här ska inget hak rivas, inte än på ett tag. Det är så tråkigt att blogga på kvällen för det blir alltid samma visa i slutändan, alltid "nej-nu-ska-jag-gå-och-knyta-mig-tror-jag-najt-najt-inlägg".. Så eftersom ni antagligen redan listat ut att jag ska gå och knyta mig så besparar jag er (och mig själv) den meningen.


Min farsa går upp runt 04.00 varje vardagsmorgon och åker hemifrån runt 05.30 - 05.00 till jobbet och kommer hem runt 17.00 - 18.00 igen... om jag ska vara helt ärlig så fattar jag inte hur han orkar?! Om det är något som jag inte har ärvt av farsan så är det ju den disciplin att sparka upp sig själv varenda morgon utan att klaga och göra ett bra jobb ifrån sig, strongt farsan! Jag har gått upp 05.00 i 2 ynka dagar och jag vet inte.. Direkt när jag går upp ur sängen så vill jag bara kasta mig ner igen och rulla in mig i täcket som en kokong, men så fort jag kommer halvvägs ner för trappan så känns det som att jag skulle kunna springa ett helt marathon. Den känslan fortsätter hela dagen, sen när jag kommer hem så fortsätter den tills ungefär ... r... NU. KAPAAAOW!! Nu kraschar systemet och jag somnar på stört!


Så nu förbereder jag för kraschlandning om 3... 2... 1 .... SNARK


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 6 september 2010 19:59

Behöver jag säga mer? Trött är bara förnamnet. Nu ska jag kolla på Ullared, duscha och sen ska jag hoppa i säng igen, phuu. Måtte de här två veckorna gå snabbt och smärtfritt!


Btw, pinsamma tjejer!


/ johannah eriksson.

Av Johannah Eriksson - 5 september 2010 21:32

Jag har ett projekt på gång som innebär att det är uppstignig klockan 05.00 varje vardag från och med imorgon i två veckor, så nu är det alltså marsch pannkaka i sängen för mig! Hoppas jag kommer orka uppdatera bloggen medans projektet pågår, annars så vet ni att efter tre veckor så är jag tillbaka igen (en extra vecka för att återhämta mig med sömn)


Är det någon som vågar gissa vad det är för projekt?   


/ johannah eriksson

Av Johannah Eriksson - 5 september 2010 15:02


Nu har jag varit i shoppingfarten igen, har nyss klickat hem Kylie Minogues underbara doft "Sexy darling" på Nordicfeel för endast 169 kr, allt som allt! Jag sparar 150 spänn på att köpa på Nordicfeel än att köpa ute i butik, så den sidan kan jag varmt rekomendera till er!   

  


/ johannah erikson.


Av Johannah Eriksson - 5 september 2010 11:11

Igår var som sagt en väldigt bra dag, ännu bättre blev den när jag klickade hem dem här sex godingarna till min garderob från H&M Shop.

  


Jag måste hålla garderoben uppdaterad. Så därför tänker jag nu rensa ut den på allt sådant som jag inte använder så jag får plats med allt nytt senare.


Out with the old and in with the new


/ johannah eriksson

Av Johannah Eriksson - 4 september 2010 23:50

Hahahahaha..


Jag måste vara den enda människan på hela den här planeten som har en sån kraftig och taskig humor. Eller finns det någon mer? Den här bilden, hahaha! Jag har kramp i magen! Bara för att jag råkade klicka förbi den här bilden så har jag skapat en ny kategori: "Humor"


/ johannah eriksson



  

Av Johannah Eriksson - 4 september 2010 20:42

Dejten med Tua idag fick mig att tänka tillbaka lite på Irland resan som vi var på i december förra året. Tänk att det var så länge sen vi var där, jag kommer ihåg Irland precis som om det var igår jag var där. Jag vill tillbaka till underbara Irland! Tillbaka till Enniscorthy och till Lemon Groove B&B!  Tillbaka till S:t Patricks School och till klassen, jag saknar dem små liven faktiskt. Jag tror att jag mitt förra liv var en Irländare, eller ett får på Irland i alla fall. Det finns ett speciellt band mellan mig och Irland, det har alltid funnits där mer eller mindre. Bara för att ni ska få en bild över fantastiska Irland så lägger jag upp några bilder som jag tog när jag var där, från staden Enniscorthy och Dublin. Njut!

     

Enniscorthy castle mitt i staden


  

En av alla smågator i Enniscorthy


  

Enniscorthy


  

Lite deprimerande, men jag tycker att Enniscorthys enda kyrkogård är vacker


  

Enniscorthy "city"


  

Shoppinggatan i Dublin i juletid


  

Mitt i mellan shoppinggatorna vid "nålen" (den långa pelaren bakom julgranen)


  

Ett mysigt fik i Dublin där man kan köpa varm vit chocklad, världens godaste!


  

Mina avskedskort från barnen i klassen och chocklad från lärarna och rektorn   


/ johannah eriksson

Av Johannah Eriksson - 4 september 2010 18:17

Mr. Vrång (även känd som min lillebror) sitter och tar kort på legogubbar, så kameran är upptagen och därför får det bli en webbcam bild idag.

  

 

Idag är en riktigt bra dag! Jag hade en planerad "dejt" med TuaWaynes Coffee och den var hur mysig som helst, även fast det var ruskigt kallt ute och många getingar kring oss. Vi åt gott och pratade glatt om allt mellan himmel och jord. Efter maten drog vi iväg med en chai latte och en is the i handen till olika affärer. Jättemysig dag, precis vad jag behövde. Tack Tua!   


När jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn och började klicka runt på kläder, jag sitter just nu och tvekar på om jag ska klicka hem 5 plagg från H&M för 691:-. Hm.. Jag får sitta och hålla på det ett litet tag till, har förhoppningsvis bestämt mig ganska snart. Beslutsångest på G!!


Ps: Sjalen som jag har på bilden köpte jag idag på Vila för 129:-, wiho!


/ johannah eriksson.

Om mig

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Är du tjej eller kille som läser min blogg?
 Tjej
 Kille
 Både och

Beöksräknare

Försvunna Barn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Värde

Senaste inläggen

Arkiv

Gästboken

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards